hålla låda!

Tjolahopp!
Här var det inte mycket action .. Vi ber om ursäkt för detta, men här är vi, levande, brunbrända, glada och utvilade.
Det är en samlad trupp som har tagit huanchaco med storm, vågorna har vänt på oss några gånger, barnen har spöat oss i fotboll och solen har bråkat med vårat skinn men annars är det inte fyskamm här i Peru.
Så vad gör vi egentligen om dagarna förutom lever livet?
- Alexandra;
hon utför yoga på mornarna eller springer en runda, därefter traskar hon iväg tillsammans med 'ligan' mot frukoststället för att beställa en fruktsallad. Efter en sådan brakstart på morgonen brukar hon antingen gå till stranden, åka in till trujillo, hänga i huset eller strosa runder bland gangstrarna i kvarteret. Vid tre snåret börjar magen ropa efter mer än bara frukt, då brukar hon släpa med 'ligan' mot restaurangen menu land för att beställa middag från 12krs menyn. Efter en stor tallrik mat o lite skratt blir det mer strosande innan klockan slagit fem och det är dags för att spela fotboll o kramas med barnen på barnhemmet! På kvällskvisten har Alexandra mycket energie, antingen går hon till en bar o låter några öl slinka ner eller så går hon ut och rör på fötterna, alternativ; spelar basket som vi säger när hon dansar. Mycket mer än såhär väljer inte alexandra att göra på sin semester!
- Julia;
hon brukar haka på Alexandra på de mesta delarna såsom yoga, fruktsallad, trujillo häng, strosande, strand besök och precis som om någon skulle bli förvånad när jag berättar att julia alltid är ett säkert kort att fråga om man är hungrig! Förutom de redan nämnda brukar julia också följa med tillbarnhemmet, krama på de små liven, spela fotboll och lyckas alltid få skit efter förlusterna av de små liven som insarte är jättebra förlorare. När Julia inte hänger runder eller är på barnhemmet brukar hon läsa, borsta håret, irritera Sara (som vi bor med), vika på rumpan eller försöka skypa med er där hemma. Men på kvällarna får hon allt ner en öl eller två, kan till och med hända att hon äter en hel pizza på dansgolvet och slår den i huvudet på folk som försöker smaka utan att fråga!
- Ellen;
våran allas livsnjutare brukar börja morgonen med yoga eller en brakfrukost, ibland hittar man henne på de fina frukoststället sittandes med frukot/choklad i handen och kolla på alla snygga surfare. Ibland väljer hon dock att sova ut, då kan det ta 14 timmar innan man får höra ett pip.. men vad gör det om hundra år? När ellen inte göra något av det som nämts kan man hitta henne med Frank, i huset, i trujillo eller kring strosandes på gatorna. Den här lilla pinglan spelar även hon fotboll o kramas med de små krabaterna om kvällarna, därefter är hon mer än gärna med på att låta 2 pina colada slinka ner. Ellen är nämligen huanchacos största konsument av just denna dryck, tur att det finns något som heter happy hour, dock hänger hon inte endast i baren, dansgovlet och salsan står henne varmt om hjärtat.
- Malin;
denna spillevink jobbar på surfskolan, har vattenkrig i havet med surfinstruköterna, lever livet i en våtdräkt och låter dagarna passera likt förgående år. Däremot jobbar hon endast till fyra-fem om dagarna så även hon har tid att hjälpa pojkarna spöa ovanstående damer i fotboll och sen kramas. På kvällarna gillar hon att klappa hunden på 'Sabes', baren vi alltid besöker, och spela biljard. Annars rör hon på benen likt en ångmaskin på dansgolvet och visar de små peruvianerna hur salsa ska dansas ..........


Nuså vet ni vad vi har för oss, mycket roligare än såhär blir det inte.









Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fint! Vilken lycka ni ger dessa små krabater!! och de rastar väl skiten av er i gengäld?! :)

Kram till er alla / Wivi-anne

2011-02-07 @ 14:52:04
Postat av: Anonym

Härligt att få lite uppdatering fr er oxå...

Låter soft o sunt liv ni lever nu...frånsett d där som slinker ner i strupen varje kväll kanske??! :):)

Kramelikram / Wivi-anne

2011-02-07 @ 14:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0